Enemmän aikaa arjen seikkailuihin?

Kuukausijäsenenä pääset käsiksi laajaan valikoimaamme kokojen 50—116 lastenvaatteita. Saat kerrallaan käyttöösi kymmenen second hand -vaatetta kuukausihintaan 29€ /kk.

Kuukausijäsenyys ei velvoita sinua sitoutumaan — halutessasi voit peruuttaa tilauksen vaikka heti ensimmäisen kuukauden jälkeen.

uutta verkkokaupassa

Tutustu valikoimaan

Kuukausijäsenyyden second hand-valikoima on selattavissa kaikille ja vuokrattavissa kuukausijäsenillemme. Lisäämme uusia tuotteita valikoimaan säännöllisesti.

Näin kuukausijäsenyys toimii

1. Tilaa

Tutustu vaikoimaan ja osta kuukausijäsenyys verkkokaupasta. Saat sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset luomaan asiakastilin verkkokauppaan.

Kirjaudu asiakastilillesi ja lisää haluamasi kymmenen vaatetta ostoskoriin kuukausijäsenvalikoimasta. Toimituskulut sisältyvät kuukausijäsenyyden hintaan.

2. Nauti

Vastaanota vaateboksisi ja käytä kuin omiasi. Vaatteet on tarkoitettu seikkailuja varten, joten älä turhaan murehdi tahroista tai kulumista. Käytä vähemmän aikaa vaatteiden ostamiseen ja enemmän arjesta nauttimiseen.

3. Vaihda

Vaihda vaatteet seuraavaan kokoon sitä mukaa, kun lapsi kasvaa. Tilaa uudet kymmenen vaatetta verkkokaupasta ja palauta edellinen boksi samalla, kun noudat uuden. Emme koskaan veloita ylimääräistä mahdollisista tahroista tai vaurioista — ne ja postikulut kuuluvat aina kuukausijäsenyyden hintaan.

Usein kysyttyä kuukausijäsenyydestä

Milloin saan ensimmäisen vaateboksini?

Kun olet ostanut kuukausijäsenyyden, saat sähköpostitse vahvistuksen jäsenyyden alkamisesta ja voit tilata mieleiset kymmenen vaatetta asiakastilisi kautta. Tilauksesi lähtee meiltä valitsemasi kuljetusyhtiön toimitettavaksi 2—4 arkipäivän kuluessa. Onko tilauksellasi kiire? Ota meihin yhteyttä — autamme mielellämme.

Milloin palautan vaatteet?

Silloin kun sinulle ja lapsellesi parhaiten sopii. Kuukausijäsenenä saat pitää vaateboksia niin kauan kun haluat (kuitenkin vähintään 30 päivää). Voit vaihtaa vaatteet seuraavaan kokoon sitä mukaa, kun lapsi kasvaa tai tarvitset vuodenaikaan paremmin sopivia vaatteita.

Voinko vaihtaa vain osan kuukausijäsenyyden vaatteista, jos osa on jäänyt pieneksi, mutta osa on edelleen sopivia?

Ehdottomasti! Halutessasi voit siis vaihtaa vain osan vaatteista. Tällöin teet vain uuden tilauksen verkkokaupasta yhtä monelle vaatteelle, kun aiot palauttaa. Pieneksi jääneet vaatteet voit palauttaa samalla kun noudat uudet.

Miten kuukausijäsenyys laskutetaan?

Toistaiseksi voimassaoleva kuukausijäsenyys laskutetaan joka kuukausi liittymisen yhteydessä antamaltasi maksukortilta.

Omalle tilille kirjautumalla voit tarkistaa, koska kuukausijäsenyys veloitetaan seuraavan kerran.

Määräaikaiset kuukausijäsenyydet maksetaan kokonaan liittymisen yhteydessä.

Miten vaihdan ja palautan vaateboksin?

Kun huomaat tarvitsevasi seuraavan koon tai vuodenaikaan sopivampia vaatteita, voit tilata uudet kymmenen vaatetta oman asiakastilisi kautta. Tilauksen yhteydessä voit valita haluamasi noutopisteen.

Kun saat ilmoituksen siitä, että uusi vaateboksi on noudettavissa, pakkaa edellisen tilauksen vaatteet takaisin lähetyslaatikkoon, liimaa päälle palautustarra ja palauta boksi samalla, kun noudat uuden.

Uuden vaateboksin toimitus ja vanhan palautus sisältyy aina kuukausijäsenyyden hintaan.

Miten irtisanon jäsenyyteni?

Toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen voit irtisanoa milloin tahansa - jäsenyyden irtisanominen tulee kuitenkin tehdä 7 (seitsemän) vuorokautta ennen seuraavaa kuukausiveloitusta.

Jäsenyyden irtisanominen onnistuu oman asiakastilisi kautta. Halutessasi voit irtisanoa jäsenyytesi myös laittamalla sähköpostia osoitteeseen hello@nakunako.com.

Määräaikainen jäsenyys on voimassa määräaikaisen sopimuskauden loppuun, eikä sitä voi perua kesken sopimuskauden.

Mitä, jos vuokraamani tuote vahingoittuu tai häviää?

Vaatteet on tarkoitettu elämää varten ja toivomme, että käytät niitä kuin omiasi. Tahrat ja vahingot ovat osa normaalia elämää lasten kanssa, emmekä koskaan veloita ylimääräistä mahdollisista tahroista tai kulumista. Mahdollisista vaatteisiin tulleista vioista, kuten tahroista, ei myöskään tarvitse erikseen ilmoittaa palautuksen yhteydessä, vaan voit palauttaa vioittuneet tuotteet normaaliin tapaan muiden tuotteiden mukana. Me tarkistamme, pesemme ja huollamme vaatteet jokaisen vuokrauskerran jälkeen, jonka jälkeen ne jatkavat kohti uusia seikkailuja.

Mikäli tuote katoaa, olethan meihin viipymättä yhteydessä osoitteeseen hello@nakunako.com. Ongelmatilanteissa sovellamme käyttö- ja toimitusehtojamme. Mikäli tuote on hävinnyt tai se jätetään palauttamatta, meillä on oikeus veloittaa asiakkaalta enintään 15€ maksu / vaate. Korvaustilanteet käsitellään kuitenkin aina tapauskohtaisesti.

Miten tilaukseni toimitetaan?

Toimituksiamme hoitaa Posti ja Matkahuolto. Voit valita haluamasi toimitustavan tilatessasi vaateboksin asiakastilisi kautta.

Mitä vaatteita valikoima sisältää?

Kuukausijäsenyyden valikoima sisältää satoja huolella valikoituja second hand -löytöjä. Toistaiseksi valikoimassamme on ainoastaan sisävaatteita, eli bodeja, paitoja, housuja, mekkoja, haalareita, yöasuja jne. Täydennämme valikoimaa tarpeen mukaan säännöllisesti.

Voit tutustua kuukausijäsenille tarkoitettuun vuokravaatevalikoimaan täällä. Pääset tutustumaan vuokrattaviin tuotteisiin valikoiman tuotesivuilla. Jokaisen tuotteen yhteydessä on kuva sekä lyhyt kuvaus tuotteesta ja sen kunnosta.

Mitä jos tilaamani vaatteet eivät olekaan sopivia?

Jos sinulle toimitetussa boksissa on väärän kokoinen vaate, olethan meihin viipymättä yhteydessä sähköpostitse hello@nakunako.com, niin ratkaisemme asian tapauskohtaisesti.

Mitä vaatekokoja valikoimaan kuuluu?

Tällä hetkellä valikoimaamme kuuluvat vaatekoot 50—116. Valikoimasta löytyy myös yksittäisiä tätä pienempiä ja suurempia vaatteita. Olisitko kiinnostunut isompien vaatekokojen vuokraamisesta? Toiveita voit jättää täällä.

Miksi vuokraisin lastenvaatteita?

Syitä on monia, mutta tässä muutama suosikkimme:

Säästät aikaa ja vaivaa
Lapsen kasvaessa jatkuva isompien vaatteiden etsiminen, ostaminen ja pieneksi jääneiden vaatteiden eteenpäin myyminen vie paljon aikaa ja vaivaa. Vuokraamalla lastenvaatteet voit keskittyä arjesta nauttimiseen — me huolehdimme siitä, että lapsellasi on aina tarpeita vaastaavaa ja oikean kokoista puettavaa.

Enemmän tilaa elämälle — vähemmän lastenvaatteiden varastointiin
Kaappitilaa vapautuu runsaasti, kun kaapissa on ainoastaan oikeankokoisia vaatteita.

Rakennetaan yhdessä kestävämpää tulevaisuutta
Tuotannon määrän vähentäminen on tällä hetkellä paras keino ohjata tekstiiliteollisuutta kohti kestävämpiä käytänteitä. Erityisesti pienten lasten kohtalla samojen vaatteiden käyttö ei kuitenkaan ole toimiva vaihtoehto, sillä lapset kasvavat nopeaan tahtiin. Tämän vuoksi on tärkeää huolehtia siitä, että lastenvaatteet kiertävät mahdollisimman tehokkaasti lapselta toiselle. Siksi me olemme olemassa.

Säästät rahaa
Vastuullinen valinta voi olla myös taloudellinen. Yhden vaatekoon lastenvaatteiden hankkiminen voi helposti maksaa satoja euroja. Vuokraamalla säästät ympäristön, ajan ja tilan lisäksi myös rahaa.

Mitä vaatteille tapahtuu vuokra-ajan päätyttyä?

Tarkistamme, pesemme, huollamme ja höyrytämme vaatteet jokaisen vuokrauskerran jälkeen. Käyttökelpoiset ja korjattavissa olevat vaatteet jatkavat seuraavien vuokraajien matkaan huollon ja pesun jälkeen.

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa?

Olemme koonneet tänne lisää vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä sähköpostitse hello@nakunako.com — autamme mielellämme.

×