Kertavuokraus

Kertavuokrausvalikoimastamme löydät lapsille sopivat asut kaikkiin juhliin ja elämän tärkeisiin tilaisuuksiin. Valikoima kattaa tällä hetkellä koot 50—104.

Kaikki valikoimamme tuotteet ovat huolella valittuja ja vastuullisesti valmistettuja.

Näin kertavuokraaminen toimii

1. Tilaa

Valitse haluamasi tuote, koko ja vuokrauksen ajankohta. Tilaa toimitus haluamallasi tavalla toivomaasi noutopisteeseen tai postilaatikkoon toimitettuna.

2. Nauti

Käytä tuotetta kuin omaasi! Lapset saavat olla lapsia, joten älä turhaan huolehdi mahdollisista tahroista — me hoidamme vaatteen huollon ja pesun vuokrauksen jälkeen.

3. Palauta

Kun vuokrajaksosi on ohi, pakkaa tuote pesemättä takaisin lähetyspakettiin, liimaa päälle palautustarra ja palauta valitsemaasi noutopisteeseen vuokrajakson viimeisen päivän aikana.

HIMA x nakunako

HIMAn ja Nakunakon yhteistyön ytimessä on halu toimia vastuullisemman vaateteollisuuden puolesta ja tarjota käytännöllisiä ratkaisuja lapsiperheille. HIMA Clothingin lasten pellavavaatteita voi nyt vuokrata Nakunakon vuokrauspalvelun kautta.

Vuokrattavat vaatteet, kuten kaikki HIMAn tuotteet, ommellaan ja leikataan Suomessa pienompelimoissa. HIMAn huolella valmistetut pellavavaatteet on tehty kestämään lukemattomia käyttökertoja ja vuokrauspalvelu mahdollistaa niiden kierrättämisen käyttäjältä toiselle mahdollisimman helposti ja vaivattomasti.

Etkö löytänyt etsimääsi tietoa?

Olemme koonneet tänne vastauksia usein meiltä kysyttyihin kysymyksiin. Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä sähköpostitse hello@nakunako.com — autamme mielellämme.

×