Kierrätä vanhat lastenvaatteesi

Tervetuloa mukaan rakentamaan kaikkien lasten yhteisen vaatekaapin valikoimaa!


Nakunakon kierrätyspalvelun kautta voit lähettää meille vanhat lastenvaatteesi. Kierrätyspalveluun toimitetut lastenvaatteet saavat uuden elämän osana kuukausijäsenten vuokravalikoimaa. Hyvityksenä lähettämistäsi vaatteista saat lahjakortin vuokrauspalveluumme ja pääset käsiksi kaikkien lasten yhteisen vaatekaapin valikoimaan.

Näin kierrätyspalvelu toimii

1. Täytä lomake

Kokoa yhteen sinulle tarpeettomat lastenvaatteet. Täytä ja lähetä kierrätyslomake.

2. Lähetä vaatteet

Lähetämme sinulle 1–4 arkipäivän kuluessa sähköpostitse tiedon hyvityssummasta. Kun olet hyväksynyt hyvityssumman, saat ohjeet tuotteiden lähettämiseen. Lähetä tuotteet meille Postin tai Matkahuollon kautta ennakkoon maksetulla koodilla.

3. Vastaanota lahjakorttisi

Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet lähettämäsi vaatteet, saat sähköpostiisi hyvityssummaa vastaavan lahjakortin vuokrauspalveluumme. Lähettämäsi vaatteet saavat uuden elämän osana kaikkien lasten yhteistä vaatekaappia.

Mitä voin kierrättää kierrätyspalvelun kautta?

Otamme kierrätyspalvelun kautta vastaan kaikkien merkkien (pois lukien ultrapikamuoti) hyväkuntoisia, ehjiä, tahrattomia, nukattomia ja nykyaikaisia lasten kokojen 50—116 sisävaatteita. Vastaanotamme vain vähintään kymmenen kappaleen vaatelähetyksiä, voidaksemme minimoida kuljetuksesta aiheutuneet ympäristöpäästöt.

Otamme vastaan myös yleisilmeeltään siistejä ja ehjiä vastuullisten merkkien vaatteita, joissa on pieniä huomaamattomia tahroja / värjäymiä. Näihin luemme mukaan mm. seuraavat merkit: Aarre, Blaa, Bobo Choses, Gugguu, Hima Clothing, Ihana, Kaiko, Konges Sløjd, Mainio, Marimekko, Metsola, Mini Rodini, Molo, Nakoa, Papu, Verson puoti, Viljava Design, Vimma, WildKind Kids, Yo Zen etc.

Emme ota vastaan likaisia, rikkinäisiä, nukkaantuneita tai selkeästi loppuunkäytettyjä tuotteita.

Anna vanhoille lastenvaatteillesi uusi elämä, saat hyvitykseksi lahjakortin

Kierrätyspalvelun kautta voit valintasi mukaan joko lahjoittaa meille vanhat vaatteesi, tai valita hyvitykseksi lahjakortin vuokrauspalveluumme.


Hyvityssumma

Lähetämme sinulle arvion vaatteiden hyvityssummasta 1–4 arkipäivän kuluessa siitä, kun olet täyttänyt ja lähettänyt kierrätyslomakkeen. Saat tiedon arvioidusta hyvityssummasta jo ennen tuotteiden lähettämistä ja voit joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen. Huomioithan kuitenkin, että lopullinen hyvityssumma voi muuttua, jos tuotteet eivät saapuessaan meille vastaa kierrätyslomakkeessa annettua kuvausta.

Tuotteen hyvityssummaan vaikuttavat tuotteen merkki ja kunto. Emme vähennä hyvityssummasta erillisiä tuotekohtaisia käsittelykuluja tai lähetyskustannuksia, vaan ne sisältyvät kierrätyspalveluun.

Tarjottu hyvityssumma arvioidaan aina tuotekohtaisesti, mutta alla on esitelty joitain esimerkkejä hyvityssummista:

Vastuullisen vaatemerkin (kts. lista yllä) hyväkuntoinen body / paita / legginsit hyvityssumma 2,90€ / vaate.

Ketjuliikkeen (esim. Lindex, H&M) hyväkuntoinen body / paita / legginsit hyvityssumma 0,5€ – 1 € / vaate.


Hyvitys lahjakorttina

Toimitamme vanhojen vaatteiden hyvityssummaa vastaavan lahjakortin sähköpostiisi heti, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet lähettämäsi tuotteet. Pyrimme siihen, että kaikki lähetykset käsiteltäisiin viikon kuluessa meille saapumisesta.

Lahjakorttia voit käyttää verkkokaupassamme kertavuokratuotteiden vuokraamiseen, määräaikaisen jäsenyyden ostamiseen tai maksaa ensimmäisen kuukausiveloituksen toistaiseksi voimassaolevasta sopimuksesta. Huomioithan, että lahjakortilla ei voi maksaa toistuvia veloituksia. Lahjakortin voi käyttää myös osissa, eikä sitä vaihdeta rahaksi. Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden myöntöpäivästä.

Kysymyksiä Nakunakon kierrätyspalvelusta

Miksi kierrättäisin vanhat lastenvaatteeni Nakunakon kierrätyspalvelun kautta?

Kierrättämällä vanhat lastenvaatteesi Nakunakon kautta, saat hyvityksenä lahjakortin palveluumme ja pääset mukaan rakentamaan kaikkien lasten yhteisen vaatekaapin valikoimaa. Vaatteiden kierrättäminen on huoletonta ja nopeaa, sillä sinun ei tarvitse itse huolehtia jälleenmyynnistä ja saat hyvityksen heti, kun olemme käsitelleet lähetyksesi. Hyvityssummasta ei myöskään vähennetä käsittely- tai postituskuluja, vaan ne sisältyvät kierrätyspalveluun.

Voinko lahjoittaa vaatteita?

Ehdottomasti! Ihanaa, että haluat tukea toimintaamme ja olla mukana rakentamassa kaikkien lasten yhteisen vaatekaapin valikoimaa. Voit lomakkeen täytön yhteydessä valita, haluatko lahjoittaa vaatteet vai hyvityksen lahjakorttina.

Mitä vaatteita voi kierrättää kierrätyspalvelun kautta?

Otamme vastaan koon 50–116 sisävaatteita kaikilta merkeiltä (pois lukien ultrapikamuoti). Lähetettävien vaatteiden täytyy olla ehjiä, puhtaita, tahrattomia, tuoksuttomia ja ajanmukaisia. Otamme vastaan myös äitiyspakkauksen sisävaatteita. Vastaanotamme vain vähintään kymmenen kappaleen vaatelähetyksiä, voidaksemme minimoida kuljetuksesta aiheutuneet ympäristöpäästöt.

Lisäksi otamme vastaan vastuullisten merkkien vaatteita, joissa on pieniä huomaamattomia värjäymiä sekä vastuullisten merkkien 2-laatuisia vaatteita. Luemme näihin mm. seuraavat merkit: Aarre, Blaa, Bobo Choses, Gugguu, Hima Clothing, Ihana, Kaiko, Konges Sløjd, Mainio, Marimekko, Metsola, Mini Rodini, Molo, Nakoa, Papu, Verson puoti, Viljava Design, Vimma, WildKind Kids, Yo Zen etc.

Emme ota vastaan ulkovaatteita, asusteita, sukkia, alusvaatteita, likaisia, haalistuneita, nukkaantuneita vaatteita, tuoteväärennöksiä, itsetehtyjä vaatteita, rikkinäisiä tai loppuunkäytettyjä vaatteita.

Miten vaatteiden lähetys tapahtuu?

Kun olet täyttänyt kierrätyslomakkeen, lähetämme sinulle 1–4 arkipäivän kuluessa sähköpostitse ohjeet tuotteiden lähettämiseen sekä tiedon hyvityssummasta. Kun olet hyväksynyt hyvityssumman, lähetä tuotteet meille Postin tai Matkahuollon kautta ennakkoon maksetulla koodilla. Toimitathan vaatteet kuljetuksen kestävässä hyvin suljetussa pussissa tai pahvilaatikossa. Lähetyksen sisälle tulee liittää mukaan lappu, jossa lukee lähettäjän nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Paljonko saan hyvitystä vanhoista lastenvaatteistani?

Tuotteen hyvityssummaan vaikuttavat tuotteen merkki ja kunto. Tarjottu hyvityssumma arviodaan aina tuotekohtaisesti, mutta alla on esitelty joitain esimerkkejä hyvityssummista:

Vastuullisen vaatemerkin (kts. yllä oleva listaus) hyväkuntoinen body / paita / legginsit hyvityssumma 2,90€ / vaate.

Ketjuliikkeen (esim. Lindex, H&M) hyväkuntoinen body / paita / legginsit hyvityssumma 0,5€ – 1 € / vaate.

Lahjakorttia voit käyttää verkkokaupassamme kertavuokratuotteiden vuokraamiseen, määräaikaisen jäsenyyden ostamiseen tai maksaa ensimmäisen kuukausiveloituksen toistaiseksi voimassaolevasta sopimuksesta. Huomioithan, että lahjakortilla ei voi maksaa toistuvia veloituksia. Lahjakortin voi käyttää myös osissa, eikä sitä vaihdeta rahaksi. Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden myöntöpäivästä.

Milloin hyvityssummaa vastaava lahjakortti toimitetaan minulle?

Hyvityssummaa vastaava lahjakortti toimitetaan sinulle sähköpostitse, kun olemme vastaanottaneetja tarkistaneet lähettämäsi vaatteet. Pyrimme siihen, että kaikki lähetykset käsiteltäisiin viikon kuluessa meille saapumisesta.

Mitä lähettämilleni vanhoille vaatteille tapahtuu?

Lähettämäsi vaatteet lisätään vuokravalikoimaamme ja saavat näin uuden elämän osana kaikkien lasten yhteistä vaatekaappia.

Kierrätyspalvelun ehdot

Nakunakon kierrätyspalvelu on toiminnassa Suomessa. Kierrätyspalvelun toteuttaja on Nakunako Oy (y-tunnus: 3224177-3). Toimittaessaan vaatteet kierrätettäväksi Nakunakolle asiakas hyväksyy nämä kierrätyspalvelun ehdot.

Pidätämme oikeuden näiden ehtojen muutoksiin.

Tuotteiden toimittaminen kierrätyspalveluun

Nakunako vastaanottaa kierrätettäväksi kaikkien merkkien (pois lukien ultrapikamuoti) hyväkuntoisia, tahrattomia, tuoksuttomia, ehjiä, nukattomia ja nykyaikaisia lasten kokojen 50–116 sisävaatteita. Vastaanotamme vain vähintään kymmenen (10) vaatekappaleen vaatelähetyksiä voidaksemme minimoida kuljetuksesta aiheutuneet vaikutukset ympäristölle. 

Otamme vastaan myös tarkemmin rajattujen vastuullisten vaatemerkkien vaatteita, jotka ovat yleisilmeeltään siistejä ja ehjiä, mutta joissa on pieniä huomaamattomia tahroja / värjäymiä. Huomaamattomia tahroja / värjäymiä sisältäviä vaatteita otetaan vastaan seuraavilta merkeiltä: Aarre, Blaa, Gugguu, Hima Clothing, Ihana, Kaiko, Mainio, Marimekko, Metsola, Mini Rodini, Nakoa, Papu, Verson puoti, Viljava Design, Vimma, WildKind Kids, Yo Zen.

Nakunakon kierrätyspalvelun kautta emme ota vastaan likaisia, rikkinäisiä, nukkaantuneita tai selkeästi loppuunkäytettyjä tuotteita. Nakunakolla on oikeus yksipuolisesti todeta, että tuote ei täytä yllä olevia edellytyksiä ja ei siksi sovellu vuokraustoimintaan.

Asiakkaan on ennen tuotteiden lähettämistä täytettävä ja lähetettävä Nakunakolle kierrätyslomake. Kierrätyslomakkeen vastaanotettuaan Nakunako lähettää asiakkaalle sähköpostitse arvion kierrätettävien vaatteiden hyvityssummasta. Asiakas voi sähköpostitse joko hyväksyä tai hylätä annetun arvion hyvityssummasta. Arvion hyväksyttyään asiakas toimittaa kierrätettävät tuotteet Nakunakolle sähköpostitse saamiensa ohjeiden mukaisesti.

Asiakas vastaa kaikissa tilanteissa siitä, että asiakkaalla on oikeus kierrättää ja lähettää toimittamansa tuotteet Nakunakolle kierrätettäväksi vuokrauspalvelun valikoimaan. Kierrätyspalveluun toimitettavat vaatteet tulee toimittaa Nakunakolle kuljetyksen kestävässä hyvin suljetussa pussissa tai pahvilaatikossa käyttäen Nakunakon asiakkaalle lähettämää Postin tai Matkahuollon ennakkoon maksettua koodia. Nakunako ei vastaa kuljetuksessa kadonneista tai vaurioituneista tuotteista. Lähetyksen sisälle tulee liittää mukaan lappu, jossa lukee lähettäjän nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakas on vastuussa siitä, että asiakkaan antamat tiedot mukaan lukien yhteystiedot ovat oikein. Nakunako tai yhteistyökumppanit eivät ole vastuussa mahdollisista kustannuksista tai seurauksista, jos asiakas on jättänyt väärät tai puutteelliset yhteystiedot, ei lue lähettämiämme viestejä tai ei vastaa niihin. Emme vastaa tai tee hyvityksiä toimituksista, joista puuttuu asiakkaan nimi ja yhteystiedot. Käsittelemme ainoastaan toimitukset, joissa kierrätyslomake on täytetty ja kierrätyspalvelun ehdot on hyväksytty. 

Tuotteiden vastaanotto

Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet lähettämäsi vaatteet, saat sähköpostiisi hyvityssummaa vastaavan lahjakortin vuokrauspalveluumme. Lahjakorttia voit käyttää verkkokaupassamme kertavuokratuotteiden vuokraamiseen, määräaikaisen jäsenyyden ostamiseen tai maksaa ensimmäisen kuukausiveloituksen toistaiseksi voimassaolevasta sopimuksesta. Huomioithan, että lahjakortilla ei voi maksaa toistuvia veloituksia. Lahjakortin voi käyttää myös osissa, eikä sitä vaihdeta rahaksi. Lahjakortti on voimassa yhden (1) vuoden myöntöpäivästä.

Nakunakolla on tuotteet vastaanotettuaan oikeus yksipuolisesti todeta, että lähetetty tuote ei vastaa kierrätyslomakkeessa annettuja tietoja. Jos Nakunako arvioi tuotteen olevan kuitenkin edelleen vuokraustoimintaan kelpaava, asiakkaalla on mahdollisuus joko hyväksyä Nakunakon sähköpostitse lähettämä uusi tarjous tuotteiden hyvityssummasta tai saada kyseessä olevat tuotteet takaisin 6,90€ toimituskuluja vastaan. Jos tuote ei Nakunakon arvion mukaan ole kuntonsa puolesta enää vuokraustoimintaan kelpaava, tällöin asiakkaalla on mahdollisuus saada kyseessä olevat tuotteet takaisin 6,90€ toimituskuluja vastaan. Vaihtoehtoisesti asiakas voi myös valita, että Nakunako toimittaa tuotteet veloituksetta poistotekstiilien keräykseen.  

Vastuunrajoitukset ja ylivoimainen este

Nakunako ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole kohtuudella voinut ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää.

×